logo

EREĞLİ ADLİYESİ VE CEZAEVİNDE SALGINA GEÇİT YOK!

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Adliyesi ve Cezaevinde Koronavirüs salgınına karşı alınan sıkı önlemler kapsamında dezenfekte ve hijyen çalışmasının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

Tüm ülkede olduğu gibi Kdz. Ereğli Adliye Binası ve Cezaevinde de, KOVİD-19 salgınına karşı sürdürülen dezenfekte ve hijyen çalışmalarının aralıksız olarak devam ediyor.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen talimat ile kurum bünyesinde devam eden çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

“Ereğli Adliye binamız ve hükümlü, tutukluların bulunduğu Ereğli Kapalı Cezaevinde, Hijyen ve Dezenfekte çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Cezaevimiz günlük ve anlık temizlik çalışmalarının yanında belediye ekiplerince gün aşırı Covid-19 virüsüne karşı etkili özel ekipman ile dezenfekte edilmektedir. Adalet Sarayının çeşitli yerlerine el dezenfektanları yerleştirilmiş, dönüşümlü çalışan personele yeteri kadar maske ve eldiven temin edilmiş, birçok alana Covid-19 salgınına ilişkin uyarı afişleri asılmış, farkındalık oluşması açısından uzman doktor tarafından salgın eğitimi yapılmıştır.

BÜTÜN TEDBİRLERE HARFİYEN UYULUYOR

Ereğli Kapalı Cezaevimizde bulunan hükümlü ve tutuklulara kişisel temizlik ekipmanı sağlanmış olup, yakınları tarafından getirilen ve dışarıdan temin edilen malzemeler de 48 saat bekletilmek sureti ile gerekli hijyen sağlandıktan sonra kendilerine teslim edilmektedir. Mahkumlarımız ile cezaevi personelimizin temaslarını sıfıra indirgeyecek tedbirler de alınmıştır. Ayrıca cezaevi personelimizin sosyal izolasyonunun da sağlanması açısından bu süreçte kendileri için tahsis edilen yurtta kalmaları sağlanmıştır. Bu bakımdan bu olağan üstü dönemde bütün tedbirlere harfiyen uyarak büyük fedakarlık gösteren cezaevi personelimize, yine fedakarca çalışan temizlik personellerimize de teşekkür ederiz.”

Paylaşın:
663 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ