logo

EREĞLİ AK PARTİ’DE GÖREV BOZKURT’TA…

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresinde Avukat Saffet Bozkurt ilçe Başkanlığına seçildi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi, 6 Ağustos Pazar günü yoğun katılımla ve birlik beraberlik mesajları ile gerçekleştirildi.

Gülüç Belediyesi Düğün ve Toplantı Salonu’nda pandemi önlemleri dikkate alınarak yapılan kongreye, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar,Zonguldak Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Önceki dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, CHP Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, TSO Başkanı Arslan Keleş, Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek, TESKOMB 32. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, il genel ve belediye meclis üyeleri, delegeler ve yaklaşık 3 bine yakın partili katıldı.

KANDEMİR “GÖREV TEŞKİLATLARIMIZA DÜŞÜYOR”

Kongrede konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti siyasi hareketinin mevkilerin geçiciliğine inanan, dava ahlakıyla kuşanmış, adaleti, vefayı, fedakarlığı, çalışkanlığı, en çok da inanmışlığı işin merkezine koyan bir parti olduğunu söyledi. Kandemir partisinin genel politikalarını özetledikten sonra, “Burada görev teşkilatlarımıza düşüyor. Sizden istirhamım ayrılığa gayrılığa düşmeden, aranıza kötüyü, kötülüğü sokmadan, el ele, gönül gönüle bu millete olan borcumuzu birlikte ödeyelim. Burada yaşadığımız birlik beraberlik tablosunu tüm Türkiye’ye yayarak, inşallah genel başkanımız liderliğinde ülkemizi yeni ufuklara taşıyacağız.” dedi.

BOZKURT’TAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır görevini devrederken, bundan sonrada teşkilatın emrinde olacağını söyledi. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı görevine seçilen Av. Saffet Bozkurt ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bozkurt, partisinin ülkeyi yönetmede başarı olduğunu savunduğu konuşmasında “Bu günden itibaren Kırgınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırarak partimizi bölgemizde daha güçlü hale getirmek için yola çıkıyoruz. Sen, ben, o, bu yok. Ülkemiz var, Ereğli var, AK davamız var. 18 yıllık AK Parti İktidarımız boyunca Karadeniz Ereğli’ye ulaşımdan sağlığa, eğitimden, spora 100’lerce yatırım yapıldı. Bizlerde yapılanların üzerine yeni hizmetler getirerek Karadeniz Ereğli’nin gelişmesi, insanlarımızın daha refah içerisinde yaşamasını sağlamak için çalışacağız. Kazanımlarımızı artıracak kaybettiklerimizi geri alacağız. Bütün bunları siz değerli dava arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde yapacağız, bundan hiç şüpheniz olmasın. Güçlü Türkiye için, 2023 hedefleri için inandığın yolda yürü Ereğli. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah’a hamd ediyoruz ki; milletin değerlerini benimseyen cesur lider ümmeti kabul olma duası Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız.” dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

İŞTE YENİ EKİP:

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimle Av. Saffet Bozkurt İlçe Başkanı seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Ahmet Küçük, Fadime Doğru, İbrahim Sezer, Ömer Yazıcıoğlu, Hanife Kaya, Ahmet demir, Kadir Çaygeç, Nuriye Topaloğlu, Mehmet Yiğitoğlu, Satılmış Kurtucu, Muhammet İkbal Çakır, Mustafa Kalkan, Nurgül Kızılarslan, Kemal Demirtaş, Talip Seyhan, Şakir Başol, Derya Demiriz, Nusret Burak Öztürk, Nevzat Tarakçı, Necati Akdeniz, Zelkif Öztürk, Mustafa Güldalı, Halil Kurtay, Turgut Tanyıldız, Hakan Eroğlu, Yakup Akkaya, Şenol Akyol, Muhammet Mücahit Andiç, Celal Zeybek.

(iha)

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1110 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ