logo

EREĞLİ-ALAPLI OSB YOLU ACİL BAKIM İSTİYOR!

  • Kdz. Ereğli ile Alaplı Organize Sanayi Bölgelerini, Bahçeşehir Kolejini ve güzergahtaki köy-mahalleleri ilçelere ve ulusal karayolu ağına bağlayan bağlantı yolunda oluşan bozuklukların giderilmemesi tepkilere neden oluyor. Söz konusu yol acil bakım istiyor.

Kdz. Ereğli ile Alaplı Organize Sanayi Bölgelerin, Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsünü ve güzergahtaki köy ve mahalleleri karayolu ağına ve ilçelere bağlayan yolda oluşan bozuklukların giderilmemesi sanayicilerin, eğitimcilerin ve sürücülerinin tepkisine neden oluyor.

KULLANICI KİTLESİ GENİŞLEDİ

Her gün yüzlerce ağır araç, öğrenci servisi, mahalle köy sakinleri ve iş insanlarının kullandığı yaklaşık 3,5 kilometrelik yolda uzun süredir bakım yapılmıyor. Zamanında Kdz. Ereğli OSB tarafından yaptırılan ancak güncel olarak kullanım kitlesi genişleyerek kamusal hale gelen yolun bakımının ilgili kamu kurumları tarafından yapılmasını isteyen sürücüler yetkililere çağrıda bulunuyor.

CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDİYOR!

Gün boyu öğrenci ve işçi servislerinin güzergah olarak kullandığı yolun can güvenliği açsından önemine dikkat çeken sürücüler, ayrıca araçların bozuk yol nedeni ile sık sık arıza yaptığını, yolda oluşan derin kasisler nedeni ile güvenli, ekonomik ve konforlu yolculuk yapamadıklarından yakınıyor. Söz konusu yolun kullanıcıları, Karayolları Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Ereğli-Alaplı Belediyeleri veya tüm kamusal kurumların ortaklaşa hareket ederek soruna çare bulmasını istiyor.

OSB KENDİ BÜTÇESİ İLE YAPTI, SIRA KAMUDA

Öte yandan, OSB girişimcileri aralarında bütçe oluşturarak Düzce BELTUR aracılığı ile OSB nizamiye kapıları arasını ve fabrikalara bağlantı yollarını kısa süre önce yenileyerek takdir toplamıştı.

Paylaşın:
479 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ