logo

EREĞLİ ALFEMO’DA UZUN VADE VE İNDİRİM FIRSATLARI!..

Alfemo Kdz. Ereğli Mağazası, müşterilerine 6 ay ertelemeli 60 aya kadar varan vadelerde ödeme kolaylığı sağlıyor. Ayrıca aldığınız ilk üründe yüzde 30 ikinci üründe ise yüzde 50 indirim uyguluyor.

Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası sosyal hayatı destek kredisiyle ihtiyaçlarınızı kolayca karşılama ve hayallerinizdeki eve kendinize en uygun ödeme planıyla kavuşma fırsatı sunuyor.
Alfemo Kdz. Ereğli Mağazası’ndan istediğiniz ürünleri seçerek proforma faturanızı alın, anlaşmalı bankalara başvurunuzu yapın, 6 ay ertelemeli, 60 aya kadar vade ile hayallerinizdeki mobilyaya kavuşun.

İlk üründe yüzde 30 ikinci üründe yüzde 50 indirim

Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası, 6 ay erteleme ve 60 ay vadeye kadar ödeme kolaylığının yanında büyük yaz indirimi ile mobilyasını yenilemek isteyen ve yeni evlenen çiftlere özel büyük yaz kampanyası yaptı.
04 Mayıs 2020 – 30 Haziran 2020 tarihlerini arasında Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası’na gelin, aldığınız ilk üründe %30, ikinci üründe ise %50 indirime sahip olun. Kampanya, yatak odaları, yemek odaları, yaşam üniteleri, oturma grupları, köşe takımları, Kitchen Studio, Yatak Merkezi ve Home Decor STU bazlı alımlarda geçerli olacak.Üçlü ürün alınması durumunda ise ilk ürün %30 + ikinci ürün %50 üçüncü üründe ise yine %30 indirime sahip olunacak.
Mobilyasını yenilemek isteyen ve yeni evlenecek olan çiftlere harika bir fırsat sunan Alfemo, kampanyadan faydalanmak isteyen herkesi Alfemo Kdz. Ereğli mağazasına bekliyor.
İş insanları Gülberk&Sertan Yalçın çifti tarafından Timtek Ltd.Şti. çatısı altında işletilen Alfemo Mobilya Kdz. Ereğli Mağazası, Müftü Mahallesi, Uzunkum Caddesi’nde (Göztepe Mevkii), ayrıca 0544 280 67 80 telefon numarasından iletişime geçip, randevu ile mağazayı ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşın:
707 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ