logo

19 Aralık 2023

EREĞLİ BELEDİYE SPOR GENÇ BASKETÇİLERİ ŞAMPİYON OLDU

  • Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü U18 Erkek Genç Basketbol takımı, 2023-2024 Sezonu Zonguldak Genç Erkekler Basketbol ligi Şampiyonu oldu.

Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü takımı, Zonguldak Yerel ligler Gençler Kategorisinde Ligin son müsabakasını Zonguldak Site Kapalı Spor Salonunda oynadı.

Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü U18 Erkek Genç takımı, Zonguldak M. Çelikelliler Spor Kulübü takımı ile ilk yarısı başa baş geçen mücadelede, ikinci devredeki üstün oyunu ile karşılaşmayı kazanarak 2023-2024 Sezonu Zonguldak Genç Erkekler Basketbol ligi Şampiyonu oldu.

HEDEF: BÖLGESEL ŞAMPİYONLUK

Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübü takımı Koordinatörü Tanju İke, şampiyon olmanın mutluluğunu “Zonguldak Erkek Gençler ligi Şampiyonu olan takımımız oyuncularını ve Baş Antrenörümüz Arda Bulman ve yardımcı antrenörümüz Baran Alaoğlu’nu kutluyor, Eskişehir’ de yapılacak olan Bölge Şampiyonasında tüm ekibimize başarılar diliyoruz. Zonguldak Basketboluna yön vermeye ve eski basketbol heyecanını Ereğli’de yaşatmak için var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. 2025-2026 Sezonunda Erkekler Bölgesel Basketbol ligi hedefimize emin adımlarla yılmadan, azimle ilerliyoruz. Durmak yok.” ifadeleri ile paylaştı.

Paylaşın:
281 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ