logo

EREĞLİ BELEDİYESİ KARLA ETKİLİ MÜCADELE EDİYOR

Kdz. Ereğli’de etkili olan kar yağışına karşı belediye ekipleri gece boyunca karla mücadele çalışmalarını yol açma, tuzlama ve kaldırım temizlemesi yaparak sürdürdü.

Kdz. Ereğli’de kar yağışı etkisini Salı gününden itibaren sürdürüyor. Kdz. Ereğli Belediyesi 600 kilometrelik yol ağında her hangi bir aksaklık yaşanmaması için gece boyunca seferber oldu.

YOLLAR AÇILIYOR, RAMPALAR TUZLANIYOR, KALDIRIMLAR TEMİZLENİYOR

Hastane yolu, Kepez, Belen, Aktaş, Kestaneci, Ömerli ve Toki bölgesinde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Belediyeye ait iş makineleri özellikle yüksek rakımlı bölgelerde yoğun olan kar yağışına karşı yol açma çalışmalarını sürdürüyor, ring seferleri yaparak ana arterler başta olmak üzere araç yoğunluğunun olduğu yolların kapanmasına izin vermiyor. Ekipler bir yandan yol açma çalışmalarına devam ederken, hastane yolu rampası başta olmak üzere araçların zorluk yaşayabileceği rampalı yollarda tuzlama çalışması yapıyor. Çarşı içi ve kentin işlek caddelerindeki yaya yollarında vatandaşların sıkıntı yaşamaması için kaldırımlar kardan temizleniyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalar ihtiyaç duyulan noktalarda devam ediyor. Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla oluşturulan kriz masasında gelişmeler anlık olarak takip ediliyor.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
441 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ