logo

EREĞLİ CHP, ‘AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI’NA EV EV ÇALIŞIYOR

  • CHP Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı yöneticileri, mahalle ve ev gezilerinde Aile Destekleri Sigortası projesinden söz ederek, “biz sorunu çözmeye talibiz ve çözeceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz…” ifadelerini kullanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı yöneticileri; Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl ile Yönetim Kurulu Üyesi/ Bağlık Mahallesi Sorumlusu Arzu Akay, Öbek Sorumlusu Nalan Genç ve partili Musa Özdemir, Bağlık Mahallesi Hatip Sokakta ev ev dolaşarak kapı önlerinde vatandaşlarla görüştü.

İLÇE BAŞKANI DA KATILIYOR

Zaman Zaman CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul’un da eşlik ettiği CHP heyeti, görüşmelerde özellikle Aile destekleri Sigortası konusunda bilgilendirmede bulunuyor. Heyetle birlikte çalışmalara katılan Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl, Aile Destekleri Sigortası’nın asgari ücretin altında geliri olan veya hiç gelir olmayan bütün haneleri kapsayacağını anlatarak, “Böylece gelir güvencesi verilecek, ailedeki mutluluğun, huzurun ve bereketin devam ettirilmesi sağlanacaktır… CHP olarak Biz sorunu çözmeye talibiz ve çözeceğiz. Yoksulluğu bitireceğiz… ” ifadelerini kullandı.

AKAY : “DEVAM EDECEĞİZ…”

Aile destekleri Sigortası konusunu içerek 15 soru-cevaptan oluşan broşürü de hanelere bırakan bırakan CHP heyetinden Arzu Akay, kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Arkadaşlarımızla birlikte ev ev dolaşıp hal hatır soruyor ve Aile destekleri Sigortası konusunda bilgilendirmede bulunuyoruz. Bir ihtiyaç ya da talep olup olmadığını öğreniyoruz. Ayrıca sosyal ilişkilerin gelişmesine de katkıda bulunuyoruz. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek.” diye konuştu.

Paylaşın:
556 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ