logo

EREĞLİ CHP’DEN KIRMIZI BEYAZ GECE

  • CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ‘100. Yıl Balosu’ düzenledi.

27 Ekim Cuma gecesi Büyük Anadolu Ereğli Otel’de özel olarak Türk Bayrakları ve kırmızı beyaz renklerle donatılmış Salonda düzenlenen etkinliğe; CHP Genel Merkez Yöneticisi-23. Dönem Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Önceki Dönem Milletvekili Ünal Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Partinin önde gelen isimlerinden Semih Özkök, Belediye Başkanı Aday Adayı Muhittin Dikmen, CHP Eski İlçe Yöneticilerinden Nuri Zeki çevre ilçelerin ve beldelerin örgüt başkanları-yöneticileri, Gülüç Belde Başkanı İhsan Demirkol, Partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ VURGULU KONUŞMALAR…

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan gecenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu yaptı. Ardından kürsüye davet edilen İl Başkanı Dural ile Milletvekili Ertuğrul, Ak Parti hükümetinin politikalarını eleştirerek, demokrasi ve cumhuriyet ile Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının milli mücadele dönemindeki rollerinin önemini vurgulayan konuşmalarını yaptılar.

VALS SÜRPRİZİ BEĞENİLDİ

Program Lirik dans gösteri, halk oyunları gösterisi, Cumhuriyet konulu video sunumu ve konukların arasından siyah beyaz ağırlıklı şık kıyafetlerle sahneye gelen çiftlerin müzik eşliğinde vals gösterimi ile devam etti.

Nezih gecede ilçe Başkanı Kocamanoğlu, baloya katılan protokol üyelerini ve misafirleri davet ederek Cumhuriyet Pastasını Milletvekili Ertuğrul ve katılımcılarla birlikte kesti.  Ertuğrul ve Kocamanoğlu daha sonra masaları tek tek dolaşarak misafirlerle sohbet etti.

MARŞLARDA COŞKU DORUĞA ÇIKTI

Gece, sahneye Grup Dem Ekibinin Anadolu halk müziği ağırlıklı parçaları seslendirmesi ile devem ederken, sonlara doğru hareketli parçalarla sahneyi dolduran davetliler ve protokol, 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nın hep bir ağızdan söylenmesi ile coşku doruğa çıktı. Gecede ayrıca misafirlerin bolca fotoğraf çektirdiği Atatürk köşesi sürprizi yer aldı.

Paylaşın:
673 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ