logo

EREĞLİ DOĞA KOLEJİ, İL ŞAMPİYONU OLDU

Kdz. Ereğli Doğa Koleji Lise Basketbol Takımı’nın okul sporları bünyesinde düzenlenen Basketbol müsabakalarında İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığı bildirildi.

Kdz. Ereğli Doğa Koleji Lise Basketbol Takımı’nın okul sporları bünyesinde düzenlenen Basketbol müsabakalarında İl Şampiyonu olduğu bildirildi.

Okul yönetiminden alınan bilgiye göre; Okul Sporları bünyesinde düzenlenen Basketbol müsabakalarında Doğa Koleji Lise Basketbol Takımı ilk maçlarını Ereğli Ted Koleji ve Gülüç Anadolu Lisesi ile yaptı İki maçını da kazanan Doğa Koleji İlçe Şampiyonu olup Zonguldak ilinde oynanacak olan il müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Zonguldak yarı final maçında Zonguldak İMKB Anadolu Lisesini yenen Doğa Koleji Basketbol takımı, finalde Ereğli Ted Kolejini de yenerek namağlup İl Şampiyonu oldu.  

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdür Yardımcısı Kadir Karahan, akademik başarıların yanında sportif başarılara da önem verdiklerini belirtti ve “bizleri gururlandırarak, 3-6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Devrim Şahinkaya’ya teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.”dedi.

Paylaşın:
992 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ