logo

EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİ KONGREYE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)Ereğli Eğitim Fakültesi tarafından Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi ilk gün programı ile başladı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)Ereğli Eğitim Fakültesi tarafından Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Öğrenci Kongresinin ilk gün programı gerçekleştirildi.

Bir süre önce hayatını kaybeden Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Ali Arslan anısına düzenlenen ‘Eğitimde Yeni Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi’ Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde yapıldı.

DEKAN YAVUZ ENVANTER VERİLERİNİ AÇIKLADI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin açılışında konuşan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, fakültede 6 profesör, 26 Doçent, 34 Doktor öğretim üyesi olmak üzere 66 öğretim üyesi, 2 öğretim görevlisi ve 15 Araştırma görevlisi, toplamda 83 akademik, 39 idari olmak üzere toplam 122 personel ve 2 bin 300’ü aşkın öğrenci ile 1992 yılından bu yana eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Okulun yapılmasında emeği geçen merhum Haci Kadri Yılmaz ile okula halen katkı sunmaya devam eden Zuhal Yılmaz’a teşekkür eden Prof. Dr. Efe, eğitimde yeni nesil yaklaşımların gerekliliğine ve önemine vurgu yaptı. Programda kongrenin düzenlenmesine destek veren BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral adına İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Atilla Yelboğa ve merhum Prof. Dr. Ali Arslan’a görev yaptığı dönemdeki hizmetlerinden dolayı eşi Şeyda Arslan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

MÜZİK DİNLETİSİ VE SUNUM

Kongrede müzik dinletisinin ardından konuşma yapan Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, ‘Kendine iyi davranma psikolojisi’ ve ‘Öz anlayış’ konularında sunum yaptı.

KATILIM:

14 Mayıs Cumartesi günü de devam edecek olan kongreye Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, BEÜ Dekan Yardımcısı Prof. Dr Bekir Hakan Bakkal, Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Atilla Yarboğa, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkan Yardımcıları İbrahim Sezer ile Necati Akdeniz, merhum Prof. Dr. Ali Arslan’ın eşi Şeyda Arslan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. (iha)

Paylaşın:
664 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ