logo

EREĞLİ EKONOMİSİ DEĞERLENDİRİLDİ

  • Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun katılımı ile düzenlenen geniş katılımlı toplantıda Ereğli Ekonomisinin dünü bugünü ve geleceği değerlendirildi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun katılımı ile Ereğli ekonomisinin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

14 Ocak Salı günü Ereğli Büyük Anadolu Otel’de düzenlenen toplantıya, Bektaş ve Çorumluoğlu ile birlikte Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, TSO Başkanı Arslan Keleş, Deniz Ticaret Odası Şube Başkanı İrfan Erdem, İş insanı Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ile yatırımcılar, sektör temsilcileri ve STK yetkilileri katıldı.

  • Basına kapalı düzenlenen ve katılımcıların Vali Bektaş’ın moderatörlüğünde tek tek söz alarak görüş belirttikleri toplantı ile ilgili Kdz. Ereğli kaymakamlığından yapılan yazılı açıklama şöyle :

Valimiz Sayın Erdoğan BEKTAŞ Başkanlığında, Kaymakamımız Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU, iş adamlarımız, esnaflarımız, meslek odaları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımları ile 14.01.2020 tarihinde saat: 14.00’de Büyük Anadolu Otelinde “Ekonomik Toplantı” düzenlenmiştir.

Toplantıda; il ve ilçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, ilçemizde devam etmekte olan kamu ve özel sektör yatırımları ile istihdam olanakları hakkında görüşülmüş, katılımcılarla birlikte yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona ermiştir. Kamuoyuna Saygı ile duyurulur.

Paylaşın:
973 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ