logo

EREĞLİ EMNİYETİ YAKALADI!..

  • Zonguldak İli Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde çeşitli suçlardan şüpheli 3 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre ; Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan uygulama ve denetimlerde ilçe merkezinde (3) şüpheli şahıs yakalandı.

Buna göre; Çarşı Mahalle Bekçilerince F.S isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

         • Motosikletli Polis Timlerince H.A isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; (1) adet ruhsatsız tabanca ve (10) adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahsa 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca şüpheli şahıs hakkında yakalama emri bulunduğu tespit edildi.

          • Asayiş Büro Amirliğince E.B. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada; bir miktar metamfetamin maddesi, bir miktar esrar maddesi ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahsa Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Paylaşın:
185 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ