logo

EREĞLİ ESNAF KEFALET’TE LİSTELER YARIŞACAK!

  • Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu öncesinde yönetime aday olduğunu açıklayan Cevdet Civelek ve ekibi basın toplantısı düzenledi.

25 Ocak Çarşamba günü Purple Kafe’de düzenlen toplantıda söz alan Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet civelek, “Esnaf ve sanatkârlarımızı daha güçlü bir konuma getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.

Ekip olarak belli bir plan-program çerçevesinde kooperatifin çıtasını yükselteceklerini iddia eden Civelek, esnafların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olunacağını taahhüt etti.

“ŞEFFAF VE DÜRÜST OLACAĞIZ”

“Karadeniz Ereğli Esnafı dostlarımız yalnız değildir” diyen ve sık sık “şeffaflık, dürüstlük” vurgusu yapan; sakin ve demokratik bir ortamda gizli oy yöntemi ile seçim yapılmasını dileyen Civelek sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim amacımız esnaf ve sanatkârlarımızın rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olmak ve birlikte hareket etmektir. Mücadelemiz, günümüz zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkârlarımızın yanında olmak içindir.”

Civelek sözlerini, “Dürüstlüğün olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. Şeffaflık ilkemiz olacaktır.” İfadeleri ile sonlandırarak esnaflara “oylarınıza talibiz” diye seslendi.

“SÖZ VERİYORUM….”

Gazetecilerin soruları üzerine Civelek, Kooperatifin üye listesini mevcut yönetimden istedikleri halde alamadıklarını; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı olmasının Kooperatif başkanlığı için bir sakınca oluşturmadığını ;  Kooperatifin puanını yükselterek kredibilite oranının arttırmayı hedeflediklerini açıkladı ve “size söz veriyorum ‘keşke daha önce yönetime gelselerdi’ dedirteceğiz” diye konuştu.

5 dönemdir görevde olduğunu belirten Cevdet Civelek, Merhum Şoförler Odası Başkanı İbrahim Güven’den, Merhum Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’den ve Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan’dan övgü ile bahsederek “ben onların yanında yetiştim” dedi.

“KREDİ KULLANDIRIMINDA ADALETLİ DAVRANACAĞIZ”

Ekipten Fatih Gürgün’de, kooperatif kredilerinin kullandırılmasında şikayetler alındığını duyurarak yönetime geldiklerinde adaletli davranacaklarını savundu.

EKİPTE TANINMIŞ İSİMLER VAR

Yönetime aday olan ekipten Pastane-Fırın İşletmecisi Fatih Gürgün, Kuaför Okan Şimşek, Belediye Meclis Üyesi Mobilyacı Ayhan Erol ve Bilgisayar Teknolojileri işletmecisi Emin Karakaya kendilerini kısaca tanıtarak güçlü bir ekip içinde olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

GENEL KURUL 4 ŞUBAT’TA…

Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu 4 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de Sevgi Barış Dostluk düğün Salonunda yapılacak.  

Paylaşın:
954 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ