logo

EREĞLİ FM, 30. YAYIN YILINI KUTLUYOR


  • Kdz. Ereğli’de yerel radyo yayını yapan Eereğli FM. 30. yayın yılını kutluyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yerel radyo yayını yapan Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş, Yayın ve Reklam Müdürlüğünü Arzu Tekin, Haber Merkezi Yönetmenliğini ise Yusuf Zobar’ın üstlendiği Ereğli FM’nin 30’uncu kuruluş yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayımladı.

Bozkuş’un mesajı şöyle;

“Haber bülten ve programları, gündeme ilişkin söyleşiler, özel yayınlar ve konuk ettiği sanatçılar ile bölge radyoculuğuna her geçen yıl farklı bir ivme kazandırmaya devan eden, tarafsız ve cesur radyo kimliği ile daima kulaklar da olmayı hedefleyen radyomuz, değerli dinleyici ve okurlarımızın destekleri her geçen yıl önemli mesafeler alıyor.

Ereğli FM’in özellikle son 3 yılda yayın yaptığı kategoride internet üzerinden en çok dinlenen yerel radyo olarak zirveye yerleşmesi ve bu başarısını her geçen hafta perçinlemesi de yayıncılık sorumluluğunu daha da arttırıyor.

Ereğli FM şarkılar ile yüreklerinize dokunmaya, bölgenin en çok takip edilen haber sitesi olma yolunda çıkışını sürdüren www.ereglifm.com.tr internet sitesinde sesiniz olamaya devam edecek.

Radyomuzun kuruluşunun 30.yılında bu yolculukta bize güç veren siz değerli dinleyici ve okurlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Paylaşın:
232 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ