logo

EREĞLİ FM ÇITAYI YÜKSELTTİ!..

  • Kdz. Ereğli merkezli bölgesel radyo yayını yapan EREĞLİ FM, “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’ yarışmasında; “Yılın En iyi Bölgesel Radyosu” adayı olurken, Yayın Müdürü Arzu Tekin ise, “En İyi Bölgesel Radyo Programcısı” ve “Yılın En İyi Kadın Radyo Programcısı” dallarında ödüle aday gösterildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bölgesel Yayın yapan Ereğli FM, İstanbul Esenler Belediyesince 13 Şubat 2023 tarihinde düzenlenecek olan “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, 3 ayrı dalda aday gösterildi.

Söz konusu yarışmada yer alan tek ilçe radyosu olan Ereğli FM “Yılın En iyi Bölgesel Radyosu” adayları arasında yerini alırken, Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin ise En İyi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın En İyi Kadın Radyo Programcısı dallarında ödüle aday gösterildi. Ereğli FM’in Yönetim Kurulu Başkanlığını Halil Bozkuş, Haber Merkezi Yönetmenliğini ise Yusuf Zobar üstleniyor

ARZU TEKİN; “MESLEĞİMİZ ADINA GURURLUYUZ”

Ereğli FM Yayın Müdürü ve aynı zamanda Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Denetlemek kurulu üyesi Arzu Tekin, yarışamaya aday gösterilmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Uluslararası bir yarışmada Radyomuz ve şahsımın aday gösterilmesi, üstelik aday gösterilen tek ilçe radyosu olmamız her şeyden önce mesleğimiz adına gurur verici. İstanbul Esenler Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve adaylarının titizlikle belirlendiği platformda Türkiye’nin ulusal bazda yayın yapan en başarılı radyo programcılarının arasında yer almak ve yarışıyor olmak, şahsım, radyomuz ve Kdz. Ereğli adına guru verici. Tüm Ereğli FM dinleyicilerinin ve bölge halkımızın desteklerini bekliyor, Ereğli FM ailesi olarak destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.” dedi.

OYLAMAYA KATILIP DESTEK VERMEK İÇİN

Yılın en iyilerinin belirleneceği oylama için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://esenler.bel.tr/radyonun-yildizlari/

Linki tıkladıktan sonra önce cep telefon numaranızı , ardından telefona gelecek onay kodunu girerek oylamaya başlayabilirsiniz.

Ereğli FM’e ve Arzu Tekin’e destek vermek için oylamada Yılın en iyi bölgesel radyosu kategorisinde “Ereğli FM” , En iyi Bölgesel Radyo Programcısı ve Yılın en iyi Kadın Radyo Programcısı kategorilerinde Arzu Tekin’e oy verebilirsiniz.

Diğer kategorileri İlerle butonuna basarak boş geçebilir, oy tercihlerini kullanabilirsiniz.

Ödüller 13 Şubat Dünya Radyo Gününde sahiplerini bulacak.

Paylaşın:
336 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ