logo

EREĞLİ FM EKİBİ VE CHP ADAY ADAYI ÖZTÜRK’TEN ZİYARET

  • 1 Aralık’ta 11. yayın yılını tamamlayıp 12. yıla adım atan Haber Hayat Yayıncılık’a ziyaretler devam ediyor.

İş’te Haber Hayat ve www.haberhayat.net yayınlarının kurucu ve yöneticisi Basın Kartı sahibi Doğan Gönüllü’nün 4 Aralık Pazartesi günkü misafirleri ; Ereğli Fm Müdürü Arzu Tekin, Haber Editörü Yusuf Zobar ile Gülüç Beldesinde CHP Belediye Başkan Aday Adayı Nezaket Öztürk ve eşi Kaya Öztürk oldu.

İLK ZİYARET EREĞLİ FM’DEN

İlk ziyareti sabah saatlerinde Ereğli FM ekibi gerçekleştirdi. Samimi ortamda Ülkü&Doğan Gönüllü çiftini kutlayan Ereğli Fm Müdürü Arzu Tekin, “Kişiliğiniz ve gazeteciliğinizle kamuoyunda saygın, güvenilir bir yer edinmenizden hem eski mesai arkadaşlarınız, hem de meslektaşınız olarak gurur duyuyoruz. Başarılarla dolu daha nice yayın hayatları dileriz” dedi.

Gönülllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Ereğli FM’le refik anlayışı içinde hareket ettiklerini, Tekin ile Zobar’ın radyoculuktaki başarılarının tüm yerel yayıncılara örnek olacak düzeyde olduğunu söyleyerek meslektaşlarını kutladı.

Ziyaret, yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişi ve sohbetle devam etti.

NEZAKET ÖZTÜRK,KOMŞU VE SİYASETÇİ KİMLİĞİ İLE...

Günün ikinci ziyaretini Kdz. Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesinden CHP Belediye Başkan Aday Adayı İş Kadını Nezaket Öztürk gerçekleştirdi. Eşi Kaya Öztürk’le birlikte aynı zamanda işyeri komşusu olan Gönüllü’yü kutlayan ve başarılı yayın yılları dileyen Nezaket Öztürk, soru üzerine neden siyasete atıldığını anlattı.

Gönüllü’de “Tüm aday adaylarına olduğu gibi size de demokratik yarışta başarılar diliyoruz.” diyerek deneyimlerini paylaştı ve Öztürk’le ilgili geniş haberi daha sonra yayınlayacağını söyledi.

Paylaşın:
349 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ