logo

EREĞLİ FM YAYINCILARI BAŞARILARINI TAÇLANDIRMAK İSTİYOR

Kdz. Ereğli’de yayın yapan Ereğli FM radyo yöneticileri Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Denetim Kurulu Üyesi Arzu Tekin ile ERMED üyesi Yusuf Zobar başarılı yayıncılıklarını sürdürüyor. Başarılarını taçlandırmak isteyen ikili, ‘Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde 3 ayrı dalda aday gösterildi.

2021 yılında yayın yaptığı Pop kategorisinde 240 yerel radyo arasında internet üzerinden en çok dinlenen yerel radyo olan Ereğli FM, İstanbul Esenler Belediyesince 13 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek olan  “Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, 3 ayrı dalda aday gösterildi.

Başarılı Gazeteci Yusuf Zobar’ın Haber Merkezi Yöneticisi olduğu Ereğli FM “Yılın En iyi Bölgesel Radyosu” adayları arasında yerini alırken, Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin ise  Yılın En İyi Kadın Radyo Programcısı ve Yılın En İyi Bölgesel Radyo Programcısı dallarında ödüle aday gösterildi.

Yılın en iyilerinin halk oylamasıyla belirleneceği oylama    http://radyonunyildizlari.com/ adresinde yapılıyor.

 İlgili linke tıklayıp cep telefonunuzu yazarak telefona gelen kod ile oy verme işlemini gerçekleştirerek radyomuza ve  yayıncımız Arzu Tekin’e ilgili katagorilerde oy vererek destek verebilirsiniz..

Oy verme işlemi 05 Şubat Cumartesi günü sona erecek.

Ödüller 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde İstanbul’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/anket/anket?id=274627764

Paylaşın:
587 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ