logo

EREĞLİ FM YENİ YERİNDE

  • Kdz. Ereğli’den bölgesel radyo yayını yapan Ereğli FM yeni yerine taşınınca ilk ziyaret ERMED yönetiminden geldi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü beraberinde ERMED başkan yardımcısı Fikri Kapan ve ERMED Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ile birlikte Ereğli FM’i yeni yerinde ziyaret etti.

24 Ekim Salı günü Ereğli FM’in Meydanbaşı caddesinde bulunan işyerindeki ziyarette konuşan Gönüllü, “Arkadaşlarımız ile birlikte Ereğli FM’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Çok şık ve kompakt bir model olmuş. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yeni yerinizde başarılı yayınlara imza atacağınıza inanıyoruz. Başta Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş olmak üzere tüm ekibinize ve camiamıza hayırlı olsun ”dedi.

Aynı zamanda ERMED Denetim Kurulu Üyesi Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin ve Haber Merkezi Yönetmeni Yusuf Zobar’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ERMED yönetimine teşekkür etti.
ERMED yönetiminin günün anısına getirdiği pastadaki mumları söndüren Tekin ile Zobar, Gönüllü, Kapan ve Özaydın ile hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Paylaşın:
364 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ