logo

EREĞLİ HAKİMİYET 42 YAŞINDA

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Gazeteci Fikri Kapan öncülüğünde yayın hayatını devam ettiren Hakimiyet Gazetesi, 42. yıla adım atmanın mutluluk ve gururunu yaşıyor.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde 1 Mart 1980’de yayın hayatına başlayan Hakimiyet Gazetesi, Gazeteci Fikri Kapan’ın öncülüğünde eşi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Kapan ile birlikte başarı ile yoluna devam ediyor.

ZORLU YILLARI ÖZETLEDİ

Kuruluş yıldönümü açıklamasında gazetenin 42. yıla adım attığını belirten Fikri Kapan, 1980’de Merhum Yılmaz Yaman tarafından kurulan Hakimiyet’in, 1988’de Remzi Özbirinci ile yoluna devam ettiğini, 2012 yılında ise şahsına geçtiğini hatırlattı. Gururunu okuyucuları ile paylaşan Kapan, Hakimiyet ve internet sitelerinin kamuoyunda çok kısa sürede olması gereken yeri bulduğunu ifade ederek “Bugün de ‘Haberin doğrusunun okunabileceği adres’ olarak varlıklarını sürdürmektedir. Aynı zamanda ‘Kapan Ajans’ vasıtasıyla da hizmet ağını genişleten Hakimiyet, böylece ‘Hakimiyet Yayın Grubu’ olarak 42. Yayın yılına aynı gururla adım atıyor.” dedi.

“YİNE MUTLU, YİNE GURURLUYUZ!”

Kapan açıklamasını, “Zor geçen onca yıla rağmen geldiğimiz 42. Yılda yine mutlu, yine gururluyuz. Her zaman olduğu gibi; başta okurlarımıza, destekçilerimize ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diyerek tamamladı.

Refikimiz ve aile dostlarımız Hakimiyet Gazetesi sahipleri Zeliha &Fikri Kapan çiftini kutlar, nice başarılı yayın yılları dileriz.

Paylaşın:
1561 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ