logo

EREĞLİ HAKİMİYET GAZETESİ 43. YAYIN YILINI KUTLUYOR

  • Kdz. Ereğli Hakimiyet Gazetesi ekibi, 43. yayın yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 1 Mart 1980’de kurulan ve halen haftalık/süreli yayımlanan Hakimiyet Gazetesi Sahibi Fikri Kapan ve Eşi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Kapan, 43. yayın yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve gururunu yaşıyor.

Aynı zamanda Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Başkan Yardımcısı olan Fikri Kapan, “1980… 2023; 43 YIL!!!” başlıklı köşe yazısında gazetenin kuruluşundan bu yana geçen süreci özetledi ve okurlarına şöyle seslendi:

“…Ve bugün 1 Mart, yıl ise 2023!!! Tamı tamına 43 yıl geride kalıyor! Bu özeti yapma gereğim şu; Kurulduğu 1980’den günümüze gelen Hakimiyet’in yayın ilkesi hep aynı kaldı: Olabildiğince tarafsız, objektif ve bağımsız!

Çok zor günler geçirdiğimizi söyleyebilirim… Halen de geçiriyoruz… Bilmiyorum imtiyaz sahipliğimde daha ne kadar yayın hayatında kalabilir. Ancak kaldığı sürece bunun, böyle olacağının sözünü bir kez daha veriyoruz. Ve her zamanki gibi bu mutlu ve gururlu günümüzde (biraz da duygusal) kaleme aldığım yazımda, önce okurlarımıza ve okudukları Hakimiyet’e verdikleri desteğe çok teşekkür ediyoruz.”

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, refikimiz Hakimiyet Ailesini kutlar, sağlık ve başarılar dileriz.

Paylaşın:
1005 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ