logo

EREĞLİ, İSTANBUL’DA KONUŞULDU!

Gazetemiz kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’nün kızı Yüksek Mimar Hande (Gönüllü) Aydemir ile Meslektaşı Sefa Aydemir’in İstanbul Beşiktaş Evlendirme dairesinde hafta sonu gerçekleşen nikahında bir araya gelen grubun ortak sohbet konusu Kdz. Ereğli oldu.

Nikah öncesi sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek sohbet eden ; Hayırsever/ Emekli Duayen İş İnsanı Orhan Oğuz, Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Mart 2020 yerel seçimlerinde belediye Başkanlığına aday adayı olan İş İnsanı Mustafa Kurt, Gazeteci Fikri Kapan ve Nikahta ev sahipliği yapan Gazeteci Doğan Gönüllü bir araya gelince, konu Ereğli’ye ve projelere geldi. Gruba İsdemir Emeklisi Güven Gönüllü, Erdemir Emeklilileri Tayfun Köksal ile Metin Sarı ve Damadın Babası Nuri Aydemir’de eşlik etti.

KAMPÜS, PROJELER, ÇİLEK….

Gönüllü Ailesini ve gençlerin mutluluğunu paylaşmak için buluşan Grup üyeleri, Ereğli’ye bir an önce Fakülteler Kampüsü yapılmasında hem fikir olurken, geçmiş dönemlerde yapılan ve halen yapılmakta olan projeleri de sohbet kıvamında konuştu. Ayrıca tören sonrası davetlilere Ereğlili genç kızlar tarafından minik kavanozlarda dağıtılan Ereğli Çileği Reçeli’nin ise ilçenin değerlerinin tanıtımı açısından çok anlamlı olduğuna dikkat çekildi.

GÖNÜLLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Buluşmayı fotoğrafla taçlandıran Gönüllü’de “Nikahımıza katılan katılamayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Ereğli’den 300 km. uzakta mutlu bir olayda bir araya gelmek ve burada Ereğlimizi konuşmak gerçekten çok kıymetli oldu. Hiç unutulmayacak mutluluk yaşadık; sağ olun var olun” diyerek duygularını ifade etti.

Galeri fotoğrafları :

Paylaşın:
1186 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ