logo

EREĞLİ KENT KONSEYİ YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER…

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz, ekibi ile birlikte AK Parti ve CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte; AK Parti ve CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

BOZKURT MEMNUN OLDU

5 Ağustos 2021 Perşembe günü gerçekleşen ilk ziyarette, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen Saffet Bozkurt ve ekibine ‘hayırlı olsun’ diyen Yavuz; görevlerinde başarı dileğinde bulundu. Yavuz ayrıca, yapılan genel kurulun ardından oluşturdukları komisyonlar ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Bozkurt’a bilgi verirken, işbirliği ve dayanışma içerisinde ilçe halkına hizmet etme arzusunda olduklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozkurt da Kent Konseyi Başkanı Yavuz ile Yönetim Kurulu Üyelerine ve komisyonlarda görev alanlara başarılar diledi.

ERTUĞRUL BAŞARILAR DİLEDİ

Günün ikinci ziyaretini CHP İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğrul ve Yönetim Kurluna gerçekleştiren Yavuz, ekip arkadaşlarını tanıtarak planlanan çalışmalardan söz etti ve karşılıklı iyi ilişkiler içinde olayı hedeflediklerini söyledi. Ertuğrul’da ziyaretten duyduğu belirterek Kent Konseyinin önemli fonksiyonu olduğunu söyledi, Yavuz ve ekibine başarılar diledi.

Paylaşın:
596 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ