logo

EREĞLİ LİSESİ FUTSAL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Kdz.Ereğli Lisesi Genç Kız Futsal Takımı, üst üste kazandığı maçlarla Türkiye’nin ilk 8 takımı arasına girerek, Kocaeli’nde yapılması planlanan olan Türkiye Finalinde oynamaya hak kazandı.

Kdz. Ereğli Lisesi Genç Kız Futsal Takımı namağlup yoluna devam ediyor.

Başarılı takım, ilk olarak Ereğli ve Zonguldak 1.si olan takım, elde ettiği bu başarı ile Karabük’ te yapılan grup elemelerine katılmıştı. Grupta Zonguldak’ ı temsilen İstanbul, Bartın ve Kastamonu takımlarını geçerek grup 1.si olan Ereğli Lisesi Takımı, 16-20 Mart tarihleri arasında Samsun ‘da yapılan Türkiye Yarı Finaline katılmaya hak kazanmıştı.

Samsun’ da; Amasya, Sinop ve Sakarya takımlarını da yenen Ereğli Lisesi, yine grup 1.si olarak ilk 16’ya kaldı.  Bugün Muğla Spor Lisesi ile ilk 8 için sahaya çıkan takımımız bu maçı da 4-1 kazandı. Böylece Ereğli Lisesi Genç Kız Futsal Takımı  hem Türkiye’nin ilk 8 takımı arasına girdi, hem de Kocaeli’nde yapılması planlanan olan Türkiye Finalinde oynamaya hak kazandı.

EREĞLİ LİSESİ FUTSAL TAKIMI

Teknik Ekip:
Erkan Kılıçarslan, Teknik Direktör, Antrenör, Beden Eğitimi Öğretmeni
Ogün Sinan, Isınma Soğuma, Antrenör, Beden Eğitimi Öğretmeni,
Hakan Topal, Kaleci Antrenörü, Motivasyon, Beden Eğitimi Öğretmeni

Oyuncular:
Şeyma Durmuş, Ayza Nazar Adalı, Esmanur Teke, Sena Kocabaşoğlu, Busenur İnce, Damla Kılıçarslan, Yağmur Atalay, Nazmiye Arslan, Eda Sorhan, Tuaanna Cihangir, Selcan Kolsuz, Selin Sümeyye Kurt.

Paylaşın:
988 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ