logo

EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI BULUŞMA GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

  • Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği, kuruluşunun 25.yılında Pilav Günü buluşma geleneğini sürdürdü.

Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Cumhuriyetin 100. yılı ve derneğin kuruluşunun 25. yılını Geleneksel Pilav Günü, devamında Mezunlar Yemeği ile kutladı.

25 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’ten itibaren Ereğli Lisesi Bahçesinde buluşan mezunlara Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli Lisesi Müdürü İbrahim Aydın’da eşlik etti. Tanınmış iş insanları Zeki Us, Zeki Türkyılmaz, İsmail Işılçelik, Fedai Erdoğ gibi katılımcıların yanısıra Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü ile Başkan Yardımcısı Fikri Kapan da eşleri ile birlikte etkinlikte yer aldı.

Yoğun ilgi gören etkinliğe eşi Neriman Posbıyık ile birlikte katılan Başkan Posbıyık, tüm katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada kendisinin lise eğitimi döneminde Ereğli’de lise olmadığı için Zonguldak’ta zor şartlarda eğitim aldığını hatırlattı ve etkinlikte emeği geçenleri kutlayarak başarılar diledi.

Dernek Başkanı Nalan Genç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kırmızı halıda karşıladığı mezunlar, yıllar sonra buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Nostaljik anıları ve canlı müzik eşliğinde eğlenmeyi ihmal etmeyen mezunlara Dj Özgür Çelik’in sunumu ile plaket takdimi yapılıp fotoğraf çekildi.

Muhabirimize konuşan Genç, Ereğli’den, yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda mezun misafirin etkinliğe katılımından duyduğu memnuniyeti ifade ederek birlik beraberliğin devamını diledi.

.

.

Paylaşın:
477 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ