logo

EREĞLİ LİSESİ MEZUNLARI ÖZLEM GİDERDİ

  • Karadeniz Ereğli Lise Mezunları Derneği Yönetimi ve üyeler Geleneksel Kahvaltı Etkinliğinde buluştu.

Karadeniz Ereğli Lise Mezunları Derneği Yönetimi tarafından Geleneksel Kahvaltı Etkinliği düzenlendi.

9 Ekim Pazar günü sahil bölgesinde bulunan Kahverengi Kafe’de saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıya çok yoğun katılım oldu.

GELİR ÖĞRENCİ BURSUNDA KULLANILACAK

Ekinliğin açılışında Başkan Nalan Genç ve Yönetim Kurulu adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Kılıçarslan, katılım sağlayanlara teşekkür ederek kahvaltı ve kitap satış gelirinin öğrencilere burs olarak verileceğini hatırlattı. Etkinliğe katılması beklenen Yazar Tarık Barbaros Pilevne’nin rahatsızlığı nedeni ile katılamadığını açıklayan Kılıçarslan, Pilevne adına hazırlanan afiş önünde sürdürdüğü konuşmasında Milli Basketbolcu Yıldıray Aygören’in, Pilevne’nin kaleme aldığı ‘Gelincik Günceleri’ kitabının önemli bir kısmını satın alarak dernek yönetimine eğitim bursunda kullanılmak üzere bıraktığını söyledi. Kılıçarslan konuşmasını “ne iyi ettiniz de geldiniz, sizlerle çok güzel işler yapmaya devem edeceğiz” sözleri ile tamamladı.

YÖNETİM KONUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Şair Kamile Sarmısak Kayakaçan’ın da kitaplarını tanıtarak imzaladığı etkinlik, kahvaltı eşliğinde sohbet ve anıların tazelenmesi ile devam ederken, Kdz. Ereğli Lise Mezunları Derneği Başkanı Nalan Genç ve İrfan Kılıçarslan, aralarında CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Eczacı Mustafa Gür, Kdz. Ereğli Lisesi Müdürü İbrahim Aydın, ADD Yöneticileri SMMM Semih Özkök-Yusuf Arslan- Yeliz Özakın Armağan, ÇYDD Yönetimi ve öğrencileri, Emektar Eğitimci Suat Yazıcı, Erdemir Eski Yöneticilerinden Zafer İnanoğlu, Emektar Bankacı Serap Cöbek, Eğitimci Ramazan Yıldırım, İyi Parti İlçe Başkan Yardımcısı Münevver Büyükalgan, siyasi parti ve stk temsilcileri ile çok sayıda tanınmış ismin bulunduğu konuklarla yakından ilgilenerek kapıdan tek tek uğurladı.

  • GALERİ FOTORAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
1944 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ