logo

EREĞLİ MARTI, UZAKTAN EĞİTİMDE FARK YARATIYOR!

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Martı Eğitim Kurumları Müdürü Mesut Özkara, Covid-19 (koronavirüs) salgını nedeniyle okullara ara verilmesinin ardından eğitimlerini youtube platformu üzerinden açtığı kanal ile devam ettirdiklerini bildirdi.

2016 yılından itibaren Kdz. Ereğli’de eğitim alanında büyük başarılara imza atan, son olarak da geçtiğimiz yıl Martı Anadolu Lisesi’ni hizmete sokan Özel Evim Martı Eğitim Kurumları, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (coronavirüs) salgınının ülkemizde de görülmesi ve okullara ara verilmesinin ardından uzaktan eğitim faaliyetlerine başladı.

ÖZKARA “SÜREÇ KONTROLÜMÜZ ALTINDA”

Kurum Müdürü Mesut Özkara; Milli Eğitim Bakanlığının resmi açıklamasından hemen sonra uzaktan eğitim faaliyetlerine Türkiye’de ve Ereğli’de ilk defa kullanılacak olan yapay zeka destekli ‘Fencebir Eğitim Sistemleri’ ile anlaşma imzalayarak başladıklarını belirtti ve Martı Eğitim Kurumları olarak yeterli altyapı desteği ile kendi bünyelerindeki öğretmenleriyle youtube üzerinden canlı yayınlar yaptıklarını söyledi. 

Özkara, video derslerle ve canlı yayınlarla öğrencilerin konu eksiklerinin tamamlandığı ve sorularının çözüme kavuşturulduğunu belirterek, “yine etkin rehberlik faaliyetleri ile de sürecin kontrolü sağlanmaktadır. Kurum psikolojik danışmanı ve rehber öğretmeni öğrencilerle sesli ve görüntülü görüşmelerle çalışmalarını sürdürürken danışman öğretmenlerin de sürekli olarak öğrenci görüşmeleri devam etmektedir.”dedi.

CUMARTESİ 19.00 CANLI YAYININDA ÖNEMLİ KONUKLAR

Öte yandan; Kurum Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Mert Yavuz’un hazırlayıp sunduğu Rehberim programının ikinci bölümünde canlı yayın konuklarının Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Anabilim Dalı Başkanı Dr. Okan Bilgin ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Ahmet Erdem olacağı belirtildi.

Paylaşın:
1319 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ