logo

EREĞLİ MEDYASININ GURURU OLDU!

  • Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Bölgesel Radyo yayını yapan Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin “Uluslararası Radyonun Yıldızları Ödülleri’nde, Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçildi.

Daha önce 13 Şubat Dünya Radyo Gününde gerçekleşeceği duyurulan ödül töreni deprem felaketi nedeniyle ertelenmiş ve ödüle hak kazanan isimlerin açıklanması da ileri bir tarihe ertelenmişti.

24 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı seçilen ve ödülü önümüzdeki günlerde kendisine takdim edilecek olan Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği(ERMED) Denetleme Kurulu Üyesi Arzu Tekin, mutluluğunu dinleyenleri ile paylaştı.

ANLAMLI ÖDÜL SEVİNDİRDİ

Türkiye genelindeki oylama sonucunda “Yılın En iyi Bölgesel Radyo Programcısı” seçilmesini değerlendiren Tekin şöyle dedi:

“Radyo yayımcılığına gönül vermiş ve mesleğimi aşkla yapan biri olarak Uluslararası platformda düzenlenen yarışmada böylesine anlamlı bir ödüle layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Başta bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Bozkuş ve Batuhan Bozkuş’a, Radyoculuk mesleği ve radyo programcılarına değer vererek böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Radyo Esenler’e, oy verme sürecinde destekleri ile bize güç veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık’a, her zaman yanımda olan çalışma arkadaşlarım, gerek Ereğli, gerekse Türkiye’nin değişik yerleşim yerlerinden ve yurt dışından oy vererek destekleri ile yanımda olan tüm dinleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Paylaşın:
291 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ