logo

EREĞLİ MYO’DA ÇOCUKLAR İÇİN ÇOKLU DİL AKADEMİSİ

  • Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksek Okulu(MYO) tarafından ‘Çocuklar İçin Çoklu-Dil Akademisi Kursu’ düzenleniyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksek Okulu tarafından ‘Çocuklar İçin Çoklu-Dil Akademisi Kursu’ düzenleniyor. Üniversiteden yapılan açıklamada kursun amacının; çocuklara dillerin kendine ait özeliklerini ve belli kelime gruplarını öğreterek, yabancı dillere karşı farkındalık oluşturmak olduğu ifade edeilerek, “Hazırlanan kursun en büyük özelliği aynı konuları, farklı dillerde işleyecek olmasıdır. Kurs İngilizce, Fransızca ve İspanyolca / Almanca yapılacaktır.” denildi.

Açılması planlanan kurslar ile ilgili ek bilgiler ise şöyle :

♦ Kurs, ZBEÜ personeli aile üyelerine ve Zonguldak halkına açıktır.
♦ Kursun açılabilmesi için en az 10 kursiyer gerekli olup, kurs kontenjanı 30 kursiyerle sınırlandırılmıştır.
♦ Dersler, Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu binasında yapılacaktır.
♦ Kursiyerlere verilecek olan ders notları ve kurs malzemeleri vs. ücrete dahildir.
♦ Ön kayıt işlemleri için Ön Kayıt ve Kursiyer Bilgi Formu’nun doldurulması ve tugba.ayildiz@beun.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.
♦ Ön kayıt işlemleri 24 Haziran 2022 tarihine kadar yapılabilecek, yeterli kursiyer sayısına ulaşılıp ulaşılamadığı, ön başvuruda bulunan kişilere aynı günün akşamı e-posta gönderilerek bildirilecektir.
♦ Yeterli kursiyer sayısına ulaşılması durumunda, 27 Haziran 2022 günü kesin kayıt işlemleri yapılacak ve derslere aynı gün başlanacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız :

https://sem.beun.edu.tr/duyurular/cocuklaricincokludilakademisikursu.htmlhttps://sem.beun.edu.tr/duyurular/cocuklaricincokludilakademisikursu.html

Paylaşın:
576 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ