logo

EREĞLİ PTT BİNASI’NIN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK

2020 yılı sonlarında yenilenerek hizmete giren Kdz. Ereğli PTT Binası için “yeni konsept iş yeri” olarak resmi açılış töreni düzenlenecek.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi çarşı merkezinde yenilenerek hizmet veren PTT binası için resmi açılış töreni düzenleneceği bildirildi.

PTT A.Ş. Genel Müdürlüğünden verilen bilgiye göre ; Daha konforlu ve hızlı hizmet sunmak amacıyla faaliyetlerine başlayan yeni konsept iş yerlerinden; Zonguldak Karadeniz Ereğli PTT Müdürlüğünün açılışı 22 Eylül 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Saat 14.30’da gerçekleştirilecek açılışa, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten’in de katılım sağlayacağı belirtildi.

Paylaşın:
848 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

EREĞLİ PTT BİNASI’NIN RESMİ AÇILIŞI YAPILACAK” için 1 yorum

  1. Vatandaş : diyor ki:

    Açılışı yapılacak olan YENİ PTT binasının özellikle giriş bölgesi hatalı planlanmış. Fotoğrafta da net bir biçimde görüldüğü üzere, pandemi de olmasa, çoğu zaman girişte kuyruklar oluşuyor ve insanlar her türlü hava şartlarında mağdur durumda beklemek zorunda kalıyor. Görsel olarak renkli binalar yerine, bu tür ayrıntılar düşünülerek vatandaşa hizmet sunulsa daha iyi olmaz mı? Sayın Valimizin ve PTT AŞ Genel Müdürümüzün bu konuyu dikkate almasını rica ediyorum.

    * Umuyorum bu mesajımı paylaşırsınız. Teşekkürler, sizlere de iyi çalışmalar.