logo

EREĞLİ SOROPTİMİST KULÜBÜ’NDE COŞKULU ETKİNLİK!

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Derneği Yönetimi, pandemi nedeni ile güncel dönemde gerçekleştiremediği etkinlikleri bir araya getirerek tümünü coşkuyla kutladı.

Kdz. Ereğli Soroptimist Kulübü Derneği Yönetimi ve üyeler, pandemi nedeni ile güncel dönemde gerçekleştiremediği “100. yıl kutlaması, devir teslim töreni ve yeni üye kayıt etkinliklerini” bir araya getirerek tümünü coşkuyla kutladı.

Geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen programda kulüp üyeleri, eşleri ve soroptimist dostları müzikli programda bir araya geldi. Kulübün Kuruluşunun 100. yıl dönümünün de kutlandığı nezih gecede, 2018- 2021 Dönem Başkanı Gülberk Yalçın, görevi 2021 -2023 Dönemi Başkanı Sibel Çıkrıkçı’ya törenle devir etti. Ayrıca Kulübe yeni katılan üyeler Gamze Kaya ile Dilara Yılmaz’ın üye girişleri gerçekleştirildi.

Yeni Dönem Başkanı Çıkrıkçı, önceki dönem Başkanı Gülberk Yalçın ve ekibine teşekkür ettiği konuşmasında “Keyifli ve anlamlı geçen gecemize katılan tüm kız kardeşlerimize ve Soroptimist dostlarımıza teşekkür ediyor ve yeni yönetim ekibime başarılar diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
957 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ