logo

EREĞLİ TSO “12.2 MİLYON TL KREDİ LİMİTİ TAHSİS ETTİK”

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden yapılan açıklamada, üyelerin kullanımı için 12.2 milyon tl. kredi limiti tahsisi yapıldığı ve kredi şartlarının esnetilerek ilgili bankalarla yapılacak işlemin ardından kredilerin kullanılabileceği belirtildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Nefes Kredisi şartları esnetilerek anlaşmalı bankalar aracılığı ile verilemeye devam ediyor.

Kdz. Ereğli TSO yönetiminden yapılan açıklamada, üyelerinin kullanımı için 12.2 milyon tl. kredi limiti tahsisi yapıldığı ve kredi şartlarının esnetilerek ilgili bankalarla yapılacak işlemin ardından kredilerin kullanılabileceği hatırlatıldı.

Açıklamada şöyle denildi:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Nefes Kredisi 1 Haziran 2021 itibariyle başlamış ve Başvurular; Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamızdan alınacak faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Akbank ve Denizbank’a yapılabilecektir.
Kredi ile işletmelere 6 ay tamamen ödemesiz dönem imkânı tanınacak. Kredi taksitleri ödemesiz dönem sonrası 12 eşit parçada ödenecek. Kredinin faizi yıllık %17,50’tur. Odamızın ilgili Bakanlıklarla ve TOBB ile gerçekleştirmiş olduğu girişimler sonucunda Krediden faydalanmak için %25 ciro kaybı yaşayan işletmeler şartı esnetilerek Ciro kaybı şartı KALDIRILMIŞTIR. 2020 yılı cirosu 1 milyon TL’yi aşmayan KOBİ’ler azami 50 bin TL, cirosu 1-10 milyon TL arasında olan KOBİ’ler ise azami 200 bin TL kredi kullanabilme imkanı sağlanabilecektir.

Paylaşın:
458 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ