logo

EREĞLİ TSO HEYETİ, İLÇE SORUNLARI İÇİN TBMM’DE…

  • Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, TBMM’de Zonguldak Milletvekillerini ziyaret ederek, Kdz. Ereğli’nin sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin dosya sundu.

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve beraberinde Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Çaygeç, Ali Özkan, Cem Gül ve Mete Yazıcı’dan oluşan heyet, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekillerine görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılar dileyen TSO heyeti, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren bir dosya teslim etti.

KELEŞ : “DESTEK TALEP ETTİK”

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş; “Ziyaretimiz ilçe sorunlarının çözümüne ilişkin farkındalığı ve işbirliği amacını yansıtmaktadır. Milletvekillerimize sunduğumuz dosya, ilçedeki ekonomik ve ticari konuları ele almakta ve çözüm önerileri sunmaktadır. Bu dosyanın teslimi, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için yerel ve ulusal düzeydeki paydaşlar arasında işbirliğinin önemini vurgulamaktadır. Aynı zamanda, ilçenin ekonomik büyümesini desteklemek ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamak için milletvekillerimizin desteğini talep ettik. İlçemizde çözüm bekleyen sorunların milletvekillerimizin desteği ile biran önce çözüme kavuşturmak niyetindeyiz. Kdz. Ereğli TSO olarak mücadelemiz ve çalışmalarımız bu yöndedir. Değerli milletvekillerimize yeni görevlerinde başarılar diler, güzel ağırlamalarından dolayı da teşekkür ederim.” dedi.

Paylaşın:
286 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ