logo

EREĞLİ TSO’DA KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU KURULDU

Kdz. Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)’nda Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu oluşturuldu. Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, ilk toplantıda yaptığı konuşmada her zaman kadın ve genç girişimcilerin yanlarında olduğunu belirterek, güzel projelere hep birlikte imza atacaklarını ifade etti.

Kdz. Ereğli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile Genç Girişimciler Kurulu ilk toplantısı, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Başkan Yardımcısı Serdar Bakkaloğlu’da hazır bulundu. 

Kdz. Ereğli TSO Başkan Arslan Keleş, toplantıdaki konuşmasında, her zaman kadın ve genç girişimcilerin yanlarında olduğunu belirterek, güzel projelere hep birlikte imza atacaklarını ifade etti. 

Keleş, “Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu’muzu ayrı ayrı oluşturduk. Hem kadınlarımız hem de gençlerimiz bizim için çok önemli. Oda olarakta her zaman yanlarındayız. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız. Güzel projelere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
335 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ