logo

EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİNDE YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMI AÇILDI

Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi, yeni açılan yüksek lisans ve doktora programları ile büyümeye devam ediyor.

  • Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ), Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi bünyesinde, Turizm İşletmeciliği tezli ve tezsiz yüksek lisans programı ile Turizm İşletmeciliği doktora programı açılıyor.

BEÜ Bünyesinde henüz iki yıllık geçmişi olan okul, ilk yüksek lisans ve doktora öğrencilerini 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kabul edecek. Turizm Fakültesinden yapılan açıklamaya göre; fakültenin geleceğin turizm işletmecilerini ve turist rehberlerini yetiştirmeye devam ettiği vurgulanarak şöyle denildi:

BAHAR DÖNEMİNDE BAŞLAYACAK

Bugün kapılarını lisansüstü eğitim almak isteyenlere de açan Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi bünyesinde artık, Turizm İşletmeciliği tezli ve tezsiz yüksek lisans programı ile Turizm İşletmeciliği doktora programı yer alıyor. Böylelikle sektörün ve akademinin ihtiyacı olan donanımlı ve deneyimli bireyler yetiştirerek sektörün insan kaynağına katkı sunmayı amaçlayan Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde Turizm İşletmeciliği tezli ve tezsiz yüksek lisans ve doktora programına başvurmak isteyen öğrencilerine kapılarını açıyor.

Bu programların açılışına ve fakültemize desteklerini esirgemeyen rektörümüz sayın Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI’ya, Dekanımız ve bütün fakülte personeli olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Paylaşın:
957 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ