logo

EREĞLİ YENİ BİR MESİRE ALANINA DAHA KAVUŞUYOR

Kdz. Ereğli’de yeni kurulan Gökçeler Mesire Alanı’nda çalışmaların sona yaklaştığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Kdz. Ereğli’de yapımı süren Gökçeler Mesire alanında Orman İşletme Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü Temel Nadir, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Şefleri ile birlikte incelemelerde bulundu.

Geçekleştirilen inceleme gezisi ile ilgili yapılan açıklamada; Zonguldak İlinde; toplumun dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarını karşılamak, yurdun güzelliklerine katkı sağlamak, yöresel ürünleri topluma sunmak ve turistik hareketlere imkan vermek maksadıyla 1 adet Şehir Ormanı ve 18 adet Mesire yerinin çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Bu doğrultuda; İl Özel İdare Müdürlüğünün inşa ve işletmeciliğini üstlendiği Ereğli İlçesi Gökçeler Mesire Yerinde son safhaya gelindiği belirtilerek, “Devletimizin üst düzey yetkilileri ve başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm milletimizin özverili gayretleriyle Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen salgın ortamı tez zamanda bertaraf edildiğinde, mesire alanlarımız insanımızın ve tüm toplum kesiminin yine yoğun olarak bir araya geldiği cazibe merkezleri olmaya devam edecektir. Ülke olarak sabırlıyız, ümitliyiz, kararlıyız. Kurumsal olarak temel anlamıyla korumak, geliştirmek ve insanımıza çok yönlü yararlanma imkanı sunmak olan bu görevimiz kapsamında bir açıdan halk-orman buluşma ünitesi olarak tesis edilen bu yer için Zonguldak Valiliğimize teşekkür ediyoruz.”denildi.

Paylaşın:
727 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ