logo

EREĞLİ’DE BALIK FİYATLARINDA ŞOK İNDİRİM!

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Eren/Ömür Balıkçılık ve Sönmez Balıkçılık, işbirliği yaparak Çupra, Levrek ve Somon’da şok indirimlere gittiler.

Balık avlanma sezonun sona ermesinin ardından, balıkseverler taze ve ekonomik balık ihtiyacını karşılayacak bir fırsat yakaladı.

Batı Karadeniz balık toptan pazarının önde gelen firmalarından Eren/Ömür Balıkçılık Tic.Ltd.Şti Ortaklarından Serkan-Ergün Gürtel kardeşler, Ereğli çarşı içinde bulunan balık halindeki Sönmez Balıkçılık ile işbirliğine giderek balık fiyatlarında şok indirim yapmaya karar verdiklerini açıkladılar.

GÜRTEL KARDEŞLER AÇIKLADI:

Haber merkezimize şok indirimle ilgili açıklama yapan ve balık avlanma sezonun bittiğini hatırlatan Gürtel kardeşler, “Bildiğiniz gibi Tarım Bakanlığımızın teşvikleri ile içinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde halkımızın daha ucuz balık yiyebilmesi için kampanyalı satışlar oluşturulmuştu. Bizlerde benzer uygulama ile balıklarda şok indirime gittik. Tüm halkımızı salgınla mücadele şartlarına uymak şartı ile Sönmez Balıkçılık tezgahlarına bekliyoruz.” dediler.

Öte yandan; balık satış halinde gerekli tüm hijyen ve sosyal mesafe önlemlerin titizlikle alındığı kaydedildi.  

  • Nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanyalı balık fiyatları ise şöyle açıklandı :
                                         İNDİRİMLİ BALIK FİYATLARI  
350-400 GR ÇUPRA / LEVREK  TANE           12.00 TL
250-300 GR ÇUPRA /LEVREK  TANE            10. 00TL
ALABALIK                                      TANE        10.00 TL                             
KARADENİZ SOMON                 KİLO             35.00 TL

Paylaşın:
2547 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ