logo

EREĞLİ’DE İLK ‘İYİLİK BELGESİ’ RIFAT HIRÇIN’A…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, partisinin uygulaması olan İYİLİK BELGES’ nin ilçe çapında ilkini Düzpelit Köyü’nden Rıfat Hırçın’ a takdim edildiğini açıkladı.

İyi Parti, Zonguldak il başkanlığınca toplumda iyiliği ve örnek hareketleri teşvik etmek amaçlı, kamu yararına hareket eden kişi veya kurumlara İYİLİK BELGESİ verilmesi kararı alınmıştı.

KÖYÜNE ŞAHSİ BÜTÇESİ İLE HİZMET ETTİ; ‘İYİLİK BELGESİ’Nİ HAK ETTİ

Kararı benimseyen Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu, yaptığı ön araştırmada ilk İYİLİK BELGESİ’nin Düzpelit Köyü’nden Rıfat Hırçın’a takdim edilmesini uygun gördü. Gerekçe olarak ise ilçeye bağlı Düzpelit Köyü’nde Rıfat Hırçın’ın, köyünü il’e bağlayan sorunlu yolu, kestirme sağlayan bağlantı ve köprü ile tamamlayarak ulaşımı rahatlatması gösterildi. Gurbetçi olan Rıfat Hırçın, uzun yıllar boyunca hayalini kurduğu köprü ve bağlantı yollarını şahsi bütçesi ve gayreti ile tamamlamıştı. İYİLİK BELGESİ, Rıfat Hırçın’a İlçe Başkanı Balbaloğlu ve Yönetiminden Hasan Demircan tarafından takdim edildi.

Toplumsal hizmetleri olan örnek kişi ve kurumları ön plana çıkarmayı amaçlayan İYİLİK BELGESİ uygulamasına devam edileceği bildirildi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1110 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ