logo

EREĞLİ’DE SEMT PAZARLARI HANGİ GÜNLERDE AÇILACAK?

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kepez Pazarı hariç diğer semt pazarları salgın öncesindeki aynı günlerde açık olmaya devam edecek. Cumartesi kısıtlamasının kaldırılması ile Cumartesi Pazarı da açık olacak.

COVİD 19 salgını sürecinde kademeli normalleşmenin 2. aşamasına 1 haziran 2021 Salı günü geçildi. Buna göre eğitim, yeme içme, turizm ve sosyal bir çok alanda yeni uygulamalara geçildi. Semt pazarlarında ise Kdz. Ereğli’de geleneksel günlere dönüş yapıldı.

CUMARTESİ PAZARI AÇILIYOR…

Kdz. Ereğli Pazarcılar Esnafı ve tekel bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın’ın açıklamalarına göre ; 1 Haziran itibarı ile Kdz. Ereğli’de Pazartesi ve Cuma günleri merkez pazaryeri, bir süredir çarşamba günleri açılan Cumartesi pazarı yine Cumartesi günü aynı yerinde, Kadıtarlası pazarı Salı günleri, Kepez pazarı ise perşembe günleri açık olmaya devam edecek.

Her türlü mevsimsel yeşillik, yöresel ürünler ile meyve ve sebzenin uygun fiyata bulunabildiği pazaryerlerinde alıcı ve satıcıların maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerekiyor.

Paylaşın:
7741 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ