logo

EREĞLİ’DE SON DURUM:128 VEFAT, 244 HASTA TEDAVİ GÖRÜYOR

Tüm ülkede olduğu gibi Kdz. Ereliğli’de de COVİD-19 süreci ağır kayıplar ve tedavilerle devam ediyor. Ereğli FM’den Yusuf Zobar özel haberinde Ereğli’de son durumu okuyucuları ile paylaştı.

İşte derlenen rakamlara göre Kdz. Ereğli’de COVİD-19 sürecinde son durum:

Korona Virüs salgını nedeniyle ilk vefatın yaşandığı 16 Nisan’dan bu yana 128 kişinin hayatını kaybettiği Ereğli’de hizmet veren 3 hastanede yoğun bakım ve Covid servislerinde yatan hasta sayısı adeta alarm veriyor.

Ereğli FM haber merkezinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Ereğli Devlet ve Anadolu Hastanesinde yoğun bakım üniteleri  % 100 doluluğa ulaşırken, kısa süre önce pozitif hastaları kabule başlayan Echomar hastanesinde de hasta sayısı giderek artıyor.

İŞTE O RAKAMLAR !..

Ereğli’de test sonucu pozitif çıkıp evinde tedavi gören ve karantinada olan kişi sayısı belirsizliğini korurken, Ereğli Devlet Hastanesinde sürekli yenisi açılan Covid -19 servislerinde tedavi gören hasta sayısı (12 Aralık itibari ile) 163’e ulaştı.                        

Ereğli Devlet Hastanesinde yoğun ünitesi de  % 100 dolulukla hizmet veriyor. Hastanenin yoğun bakımında 13 Aralık itibari ile 30 hastanın tedavisi sürüyor.

ANADOLU HASTANESİ DOLDU !.

Korona Virüs ile mücadelenin sürdüğü Ereğli Anadolu Hastanesinin Covid-19 yoğun bakım ünitesinde 8 hasta tedavi görüyor. Bu rakam Covid yoğun bakımın % 100 dolulukla çalıştığı anlamına da geliyor. Edinilen bilgilere göre Anadolu Hastanesinin Covid servisinde tedavi gören hasta sayısı ise bugün itibari ile 18’e ulaştı.

ECHOMAR DOLMAK ÜZERE !.

Diğer iki hastaneye göre Covid-19 tedavisi ve hasta kabulüne ilçede ihtiyaç doğunca kısa bir süre önce başlayan Özel Echomar Hastanesinin Covid-19 servisine 15 hasta yatış yaptı.

Hastanenin Covid yoğun bakım ünitesinde   ise 10 hastanın tedavi gördüğü öğrenildi.

Özetle Korona Virüs nedeniyle 128 kişinin hayatını kaybettiği Ereğli’deki hastanede 13 Aralık itibari ile 48 hasta yoğun bakımda, 196 hasta ise servislerde olmak üzere 244 hasta Korona Virüs tedavisi görüyor.

Paylaşın:
801 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ