logo

EREĞLİ’DE TOPLU ULAŞIM ZAMLANDI

  • Kdz. Ereğli’de toplu ulaşıma zam! Sivil 8.50 TL, Öğrenci 5.50 TL oldu.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında Çilek Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ‘zam talebi’ görüşülerek karara bağlandı. Buna göre 10 Şubat 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sivil ücreti 8.50 TL, öğrenci ücreti ise 5.50 TL oldu.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın başkanlığında yapılan ikinci oturum ile tamamlandı.

Gündemde yer alan Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin artan maliyetleri gerekçe göstererek toplu ulaşıma zam talebi meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Buna göre; öğrenci taşıma ücreti 5 TL’den 5.50 TL’ye, Sivil taşıma ücretini ise 7.25 TL’den 8.50 Tl’ye yükseltildi. Yeni tarife 10 Şubat 2023 Cuma gününden itibaren uygulanmaya başlanacak.

Paylaşın:
302 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ

#

EREĞLİ’DE TOPLU ULAŞIM ZAMLANDI” için 1 yorum

  1. Mehmet : diyor ki:

    Bir otobüsle kaditarlasindan kepaze bile gidilemeyen bir sistem var. 2 otobüse binecek ve tam 17 TL ödeyeceksin. Sanki hersey çarşıdan ibaret. Gazeteciler bile bu konuya deginmiyor ereglinin sorunları için kimse birsey yapmıyor. 30 sene önce otobüs hatları ne ise hala o