logo

EREĞLİ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU : 2 TUTUKLU

 Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kdz. Ereğli’de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 15 gram uyuşturucu ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin Kdz Ereğli bölgesinde yaptıkları operasyonda; U.T. (31) ve B.İ. (29) isimli şüpheliler; yapılan takip sonucu Narkotimlerce yakalandı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve suçtan elde edilen 2 bin TL ele geçirildi. Uyuşturucu Madde sattığı tespit edilen U.T. (31) ve B.İ. (29) isimli şahıslar gözaltındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE DEVAM…

Öte yandan Valilikten yapılan açıklamada ; “Başta “UYUMAAPLİKASYONUhttps://apps.apple.com/tr/app/uyuma/id1434800146?I=tr olmak üzere ihbar ve bildirimleriniz uyuşturucu ile mücadelemize güç katacaktır. Halkımızın desteği ve polisimizin gayretiyle uyuşturucu ile mücadelemiz kesintisiz devam edecektir.” denildi.

Paylaşın:
659 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ