logo

EREĞLİLİ GAZETECİ İSTANBUL MALTEPE’DE ADAY ADAYI

  • Kdz. Ereğlili Gazeteci Melek Köselerden, İstanbul Maltepe’den CHP Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Kdz. Ereğli’de yılarca Şirin Ereğli ile Demokrat Gazetelerinde muhabirlik ve Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Melek (Yüksel) Köselerden, 1990’Lı yılların başlarında Tayfun Köseler’le evlendikten sonra İstanbul Maltepe’ye taşındı. Burada Katılımcı Maltepe Gazetesi’ni kuran ve kısa sürede etkili olan Köslerden, toplumun tüm kesimleri tarafından güvenilen ve sevilen bir gazeteci oldu.

Kdz. Ereğli ile kültürel bağını hiç koparmayan Gazeteci Köslerden, zaman zaman ilçeye gelerek dost ve akraba ziyaretlerinde bulundu.

“BİRLİKTE YÖNETMEYE BEN HAZIRIM”

Köslerden son olarak, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Atatürk Portreli afişte “Birlikte Yönetmeye Ben Hazırım” sloganı ile yola çıkan Köslerden, 28 Kasım Salı Günü saat 11.00’de CHP Maltepe İlçe Başkanlığı başvurusunu yapacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

DUYGULANDIM!”

Haber Hayat’tan Doğan Gönüllü’nün telefonla ulaştığı ve başarılar dilediği Köselerden, “Şu an çok duygulandım. Beni yetiştiren Ereğlimize ve ayrıca Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a kucak dolusu selam, sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Sosyal medya hesaplarımdan canlı yayınlanacak adaylık açıklamamda Ereğli’ye de yer vereceğim. Desteklerinizi hissediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Paylaşın:
610 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ