logo

EREĞLİLİ PAZARCILAR “FEHMİ TAŞKIN İLE DEVAM” DEDİ

Kdz. Ereğli Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri odası Genel Kurulunda mevcut başkan Fehmi Taşkın, güven tazeleyerek başkanlığa yeniden seçildi.

Kdz. Ereğli Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri odası 13. Olağan Genel Kurulu 27 Mart Pazar günü gerçekleştirildi.

Gelincik düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca, Trabzon Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, Zonguldak Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Dursun Kertlez, Alaplı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ve oda üyeleri katıldı.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİREN TAŞKIN TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’un Divan başkanlığına seçilmesinin ardından Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’nın okundu. Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri odası başkanı ve başkan adayı Fehmi Taşkın, oda kurucuları ve bugüne kadar oda için emeği geçenlere teşekkür ederken hayatını kaybedenleri de rahmet ile andı.

Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca ise yapılan kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Plaket töreni gerçekleştirildi. Meslekte 50 yılını dolduran Ereğli Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri odası başkanı Fehmi Taşkın’a 50 yıl plaketini Pazarcılar Konfederasyonu Başkanı Ali Karaca ve Zonguldak Esnaf Ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun verdi.

Ereğli Pazarcı Esnafı ve Tekel Bayileri odası başkanı Fehmi Taşkın, tek liste ile gidilen seçimde üyelerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildi. (Kaynak: Demokrat)

Paylaşın:
700 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ