logo

EREĞLİ’NİN EKONOMİK DİNAMİKLERİ VALİYE SUNUM YAPTI

  • Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kdz. Ereğli’de Ticaret ve Sanayi Odası ile Deniz Ticaret Odası yönetimlerini ziyaret ederek kendisine yapılan sunumları takip etti.

26 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyaretlerde Vali Hacıbektaşoğlu’na Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü ve Liman Başkanı Bülent Eyüpoğlu, eşlik etti.

İlk ziyaretin gerçekleştiği Deniz Ticaret Odasında, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer’e Şube Meclis Başkanı Kamil Ustamehmetoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Can Bozkurt ile Burak Gürdal eşlik etti.

Burada DTO’nun kurumsal kimliği, projeleri, bölgesel-yerel faaliyetleri ve 19 Kasım fırtına afetinde gösterilen destek ve yararlılıklar konusunda bir sunum yapan Ünlüer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’ na Kdz. Ereğli’ye ve Denizcilik Camiasına yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

İLÇE EKONOMİSİ VE SORUNLAR ELE ALINDI

Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra Kdz. Ereği Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti. Ziyarette TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serdar Bakkaloğlu, Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Özkan, Cem Gül ve Kadir Çaygeç bulundu.

Ziyarette TSO tarafından yürütülen OSB Yolu, Kafes Balıkçılığı, OSB Bölgeleri ve Ereğli’ye yapılacak olan yeni yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca ilçe sorunları ve ekonomik konular hakkında Oda Başkanı Keleş bilgi verdi. Başkan Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Paylaşın:
456 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ