logo

“EREĞLİ’NİN KIYMETİNİ BİLİN” SÖZLERİ İLE VEDA ETTİ!

Kdz. Ereğli Kaymakamı iken İzmir’i Vali Yardımcısı olarak atanan İsmail Çorumluoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninde veda konuşması yaptı. ilçeden gün içerisinde yarılacağını açıklayan Çorumluoğlu “Güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. Lütfen bunun kıymetini bilin.” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı iken İzmir’i Vali Yardımcısı olarak atanan ve ilçeden bugünkü resmi törenin ardından ayrılacak olan İsmail Çorumluoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreninin resmi bölümünden sonra veda konuşması yaptı.

Konuşmasında zaman zaman duygulandığı gözlenen Çorumluoğlu, ilçede 3 yıl önce göreve başladığını hatırlatarak, “3 yıl sonra 30 Ağustos’ta bu çelengi koyarak, bugün itibari ile ilçemizden ayrılıyorum. Bu 3 yıl içinde, işbirliği halinde beraberce güzel şeyler yapmaya çalıştık. Güzel şeyleri hep beraber yaptık. Yapamadıklarımızı ‘ben yapamadım’ diye kendi üstüme alıyorum. Çünkü ben bu ilçenin lideri, sorumlusuyum. İnşallah, benden sonra gelecek ağabeyimiz daha başaralı olur. Tecrübelerini bu ilçeye aktarır. Onunla da; bana vermiş olduğunuz destekte olduğu gibi destek verirsiniz. Güzel çalışmalar yaparsınız.” dedi.

DESTEKLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ereğli’nin ve ilçe halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu savunan Çorumluoğlu, “Çalışmalarda bana destek olan başta askeri erkân olmak üzere yerele idarelerimiz, çalışma arkadaşlarıma, Erdemir, sivil toplum kuruluşları, derneklerimize, siyasi parti başkanlarımız, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza bana vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. Lütfen bunun kıymetini bilin. Ereğli’yi daha da güzelleştirmek için daha fazla çaba sarf edin. Eğer benim hakkım varsa buradaki arkadaşlarımıza, ben hakkımı helal ediyorum. İzmir’de bir arkadaşınızın, bir hemşerinizin olduğunu da unutmamanızı temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“HOŞÇA KALIN!”

Konuşmasının son bölümünde İlçe halkının bayramını kutlayan Çorumluoğlu, “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimiz, vefat eden gazilerimiz, yaşayan gazilerimiz ve ülkemizin kurtuluşuna ve bu şekilde devam etmesi için çaba sarf eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rahmet ve minnet ile yad ediyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hoşça kalın” sözleri ile veda etti.

Paylaşın:
628 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ