logo

“EREĞLİ’NİN SORUNLARI SİYASET ÜSTÜDÜR”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, yazılı bir açıklama ile geçtiğimiz gün Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odasında düzenlenen ‘Tersanelerin sorunları’ konulu toplantıya partilerinin davet edilmemesine “Karadeniz Ereğli’nin yıllardır çözülemeyen sorunları siyaset üstüdür.” sözleri ile tepki gösterdi.

İyi Parti Kdz. Ereğli Teşkilatı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Çarşamba günü Karadeniz Ereğli Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası’nda (BKDTO) düzenlenen tersaneler konulu toplantıya iktidar partisi dışındaki milletvekilleri ve ilçe başkanlarının davet edilmemesini anlamakta zorluk çekiyoruz.

Birlik beraberlik içinde şehrimizin sorunlarını konuşmak, tartışmak çözüm önerilerinde bulunma yaklaşımı varken muhatabın tek taraflı iktidar partisi olarak alınması hangi mantıkla örtüşmektedir?

Ereğli’yi, Ereğli halkını ve bölgemizi ilgilendiren sorunların masaya yatırıldığı toplantıda toplumun her kesimini kucaklamak devletin temsilcileri Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımızın sorumluluğu dahilindeyken Ereğli’mizi bir partinin Milletvekilleri ve ilçe başkanından ibaret görmek büyük bir haksızlıktır.

İYİ Parti olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi Karadeniz Ereğli’nin yıllardır çözülemeyen sorunları siyaset üstüdür.

Asıl amacın sorunlar üzerinden siyaset üretmek değil, sorunlara çözüm üretmek olduğu anlayışını kabul etmek zorundayız.

Bu düşüncelerle 13.01.2021 tarihinde düzenlenen toplantıdaki fotoğrafın yorum ve takdirini saygıdeğer halkımıza bırakıyoruz.”

Öte yandan aynı toplantıya CHP kanadından da sert tepkiler gelmişti.

Paylaşın:
888 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ