logo

“EREĞLİ’Yİ MODERN VE BARIŞCIL YÖNTEMLERLE YÖNETECEĞİM”

  • CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, son temaslarını değerlendirirken, “Ereğli’mizi modern ve barışçıl yöntemlerle, sembolik değil-fonksiyonel projelerimle ekibimle birlikte yönetmeye talibim. Gösterilen ilgi karşısında doğru zamanda-doğru zeminde çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

2024 yerel seçimlerinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı olmak için CHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunan Buket Müftüoğlu, çalışmalarını hızlandırdı.

TRAFİK KURULTAYI DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Hafta sonuna doğru Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile görüşen ve gerçekleştirmek istediği “Trafik Kurultayı Projesi” ni masaya yatıran Müftüoğlu, görüşmenin çok verimli geçtiğini ve destek verecekleri bir girişim ile ilçede toplu taşıma araçlarının elektrikle çalışan araçlara dönüştürülmesi projesine başlayabileceklerini söyledi. Proje ile ilgili EPDK lisanslı Elektrik dolum istasyonlarının Türkiye’deki en yaygın ağı olan Türkşarj firması yönetim kurulu üyesi ile Zoom üzerinden yapılan toplantıda ilgili belgeler konuyu değerlendirmek üzere taraflarca paylaşıldı.

KAHVALTIDA ARKADAŞLARINI DİNLEDİ, FOTOĞRAF ÇEKMEDİ

17 Aralık Pazar gününe çocukluk arkadaşları ile kahvaltı yaparak başlayan Müftüoğlu, “Arkadaşlarımla görüş alışverişinde bulunarak projelerimi anlattım, sorularını cevaplandırdım. Çok mutlu olduk. Ben de onları dinledim; öneri, talep ve isteklerini öğrendim, desteklerini aldım. Samimi bir ortam olduğundan fotoğraf paylaşmak istemedik. Hepsine burada teşekkürlerimi gönderiyorum.” dedi.

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDE CANLARLA BULUŞTU

Dinamik çalışmaları ile dikkat çeken Müftüoğlu, öğlen saatlerinde ise önceki dönemlerde Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkez Yöneticiliği de yapmış olan Avukat Adil Ateş ile birlikte Alevi Kültür Dernekleri Kdz. Ereğli Şubesini ziyaret ederek Dernek Başkanı Mehmet Taştan ve yönetimi ile görüştü.
Ziyaretinin Hz. Mevlâna’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arûs) final gününe rast geldiğini hatırlatan Müftüoğlu, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:
“Dernek Başkanı Mehmet Taştan’ın gençlik örgütlenmesindeki yıllarından abla-kardeş ilişkimiz halen devam ediyor. Partimize yakınlığı ile bilinen değerli dostum Avukat Adil Ateş’le birlikte canlarla dost sohbetine katıldık, birlikte dertlendik, birlikte güldük, görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca şef Gökhan Göçmen Yönetiminde devam eden Türk Halk Müziği Koro çalışmalarını keyifle katıldık. İnanıyorum ki; dünyada sazın-sözün yenebildiği hiçbir silah icat edilmemiştir. Ereğli’mizi modern ve barışçıl yöntemlerle hep birlikte sembolik değil, fonksiyonel projelerimle yönetmeye talibim. Gösterilen ilgi karşısında doğru zamanda doğu zeminde çalışmaya devam edeceğim.”

Paylaşın:
366 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ