logo

“EREYLİN’DE HİÇ KİMSE ELİ BOŞ DÖNMEYECEK”

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Ereylin AVM yönetimi, yeni yıl öncesinde geleneksel Çarkıfelek oyunu düzenlendiği ve birbirinden güzel hediyelerin dağıtılacağı açıklandı.

24-31 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek kampanyaya katılanların eli boş dönmeyeceğinin vurgulandığı açıklamada şöyle denildi:

24-31Aralık tarihleri arasında 1 hafta boyunca gerçekleşecek Çarkıfelek kampanyası, hem heyecanlı anlara sahne olacak, hem de Ereylin Avm ziyaretçilerine birbirinden güzel hediyeler dağıtacak.

Kampanya kapsamında, toplamda  200 TL ve üzeri alışveriş yapan Ereylin card sahipleri fiş ya da faturalarını danışma bankosuna işletip, zemin katta kurulacak olan alanda Çarkıfelek oyununu oynayacak.

Çarkı çevirenler filtre kahve makinesi, waffle makinesi, saç düzleştirici, digital baskül gibi hediyelerin yanında yemek ve hediye çekleri  gibi çok sayıda hediyeden birinin sahibi olacak. Üstelik kampanyaya katılan hiç kimse eli boş dönmeyecek!

Kampanya boyunca Ereylin Avm’ye gelen herkes, hem keyifli ortamın, hem de indirimlerin tadını çıkarma fırsatı yakalayacak.

Paylaşın:
704 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ