logo

ERKMEN “BAŞVURU SÜRESİ UZASIN, KREDİLER ERTELENSİN”

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, pandemi döneminde esnaf ve işverenin ekonomik durumlarının olumsuz etkilendiğini tekrarlayarak, yapılandırma başvurularının bir ay uzatılmasını, kredilerin ise 6 ay ertelenmesini istedi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen, pandemi döneminde esnaf ve işverenin ekonomik durumlarının olumsuz etkilendiğini belirtti. Yapılandırma ve kredilerle ilgili yazılı açıklama yapan ve konuya daha önce de dikkat çektiğini hatırlatan Erkmen, “Esnaf ve işletme sahiplerinin durumu hakikaten vahim.” dedi.

“ÖNERİMİZ BİR NEBZE DE OLSA NEFES ALDIRACAK”

Yapılandırma başvurularının uzatılmasını, kredilerin ise ertelenmesini isteyen Erkmen, açıklamasında “Aralık sonu itibariyle yapılandırma müracaatları bitecek ve Ocak ayında ödemeler başlayacak. Esnaflarımız henüz aldıkları kredi taksit borçlarını ödeyemezken, Ocak ayındaki ödemeleri yapmaları mümkün değil. Bu açıdan İyi Parti olarak müracaatların Ocak ayı sonuna kadar uzatılması, ödemelerin ise 6 ay ertelenerek Temmuz ayında başlatılması önerimizi yineliyoruz. Esnafımıza ve İşyeri sahiplerine bir nebze de olsa nefes aldıracak bu önerimizi, Hükümetin hayata geçirmesini bekliyoruz. Çünkü esnaf, milletimizin temel direğidir. ” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
426 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ