logo

ERKMEN, EREĞLİ VE ALAPLI’DA İKTİDARI ELEŞTİRDİ!

  • İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yavuz Erkmen, Ereğli ve Alaplı ilçelerindeki temaslarında iktidarı eleştirerek, “Her seçim dönemi öncesi iktidar olduklarını unutup tersaneler bölgesinde olduğu gibi ‘yapacağız, edeceğiz, burayı ayağa kaldıracağız’ derler. Kaynak onlarda, karar verici kendileri. Bugüne kadar yapmadılar şimdi neyi vaat edecekler?” dedi.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı, Zonguldak Eski Valilerinden Yavuz Erkmen, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli ve Alaplı İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek partililere seslendi.

5 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretlerde Erkmen’e ilçe başkanları, bazı Milletvekili Aday Adayları ve partililer eşlik etti.

İLGİ GÖRDÜ; TERSANELERDE 6-7 BİN KİŞİ EK İSTİHDAM SÖZÜ VERDİ

Yoğun ilgi gören ziyaret ve temaslarını yazılı açıklama ile değerlendiren Erkmen, “Birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerde iyi sonuç alacağımıza dair görüşümüzü tekrarladım. Artık bu hükümetten insanlarımızın umudunun kalmadığını, seçim öncesi göz boyama amaçlı, samimi olmayan vaatlerle insanımızın ağzına bir parmak bal çalmaya çalıştıklarını, ancak insanımızın artık bunlara karnının tok olduğunu, bir an önce seçim sandığına gidip, bu hükümeti göndereceğine dair inancımızın tam olduğu vurgusunu yaptık. Her seçim dönemi öncesi iktidar olduklarını unutup tersaneler bölgesinde olduğu gibi ‘yapacağız, edeceğiz, burayı ayağa kaldıracağız’ derler. Kaynak onlarda, karar verici kendileri. Bugüne kadar yapmadılar şimdi neyi vaat edecekler.? Ereğli’ye söz, bir kaç ay içinde bu bölgede yine altı-yedi bin kişi çalışacak. Biz cak, cek demeyeceğiz. Birlikte kazanacağız, birlikte tarih yazacağız. Az kaldı.” ifadelerini kullandı.

4 ADAY ADAYI BİRLİKTE

İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Erkmen’in, diğer Zoonguldak Milletvekili Aday Adaylarından Renda Okay, Ayşegül Kalender ve Yiğitcan Yıldırım ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı İzzet İyiol, Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, Gümeli Belde Başkanı Ramazan Akdeniz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Paylaşın:
317 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ

#

ERKMEN, EREĞLİ VE ALAPLI’DA İKTİDARI ELEŞTİRDİ!” için 1 yorum

  1. ASIM CAKIR : diyor ki:

    GENC KARIYERLI CALISKAN BAYAN ADAY ISTIYORUM ILERI YASDAKI ADAYLAR GENCLERIN ONUNU ACMALIDIR